MENU

Добре мотивовані терористи стануть ще агресивнішими, зокрема й за межами Донбасу - Бригинець

1950 10

АТО в реальній фазі і загострення ситуації призводитиме до швидкого розшарування в рядах сепаратистів - не мотивовані фінансово почнуть здавати зброю і уникати дальших дій, випадкові учасники подій триматиметься подалі і перейдуть до балачок на кухні, а от фанатики і добре мотивовані терористи стануть ще агресивнішими - в тому числі й за межами Донбасу. "Елітні' терористи-професіонали або повернуться до РФ, або за ляжуть на дно, вичікуючи і діючі точечно.

Тому повністю підтримую ідею запобіжних заходів усюди - і в Києві, і Львові.... Також зроблю все, щоб консолідувати суспільство навколо швидких і переконливих президентських виборів. Новий президент матиме більше повноважень, ніж Турчинов, що полегшить його роботу.

Тож, вибори в один тур з результатом не менше 60 відсотків! Не час реальним претендентам на посаду головнокомандуючого битися за булаву, час сідати разом і розробляти план дій. Не питання в тому, хто мені особисто більше подобається, а питання в тому, хто може консолідувати країну, хто може уникнути другого туру, хто може припинити дії РФ на зрив виборів, не чекаючи 15 червня (дня ймовірного другого туру) 

Все більше вдячний Кличкові, що він втамував амбіції, все більше дивуюсь, що кандидати без шансів на перемогу, зважаючи на ситуацію, не виступають на підтримку потенційного переможця, не намагаються консолідувати країну. Але ще є час. Думаю, закрийте засідання 6 травня стане переломним.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини