MENU

Луценко: «В України може не вистачити запасу міцності для другого туру виборів »

636 4

В умовах війни, політичного хаосу, спроби відновлення старих схем країна не має запасів часу і запасів міцності. Тому вибори президента мають відбутися в один тур і завершитися вже 25 травня. Про це на прес-конференції в Кіровограді сказав лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко.

«Ми не можемо дозволити собі продовження гри амбіцій. Ми маємо визначитися між особистим реваншем і найманням до влади команди євроремонту України. Люди мають зробити прагматичний і вигідний їм особисто вибір – найняти на роботу лідера європейських реформ. Нам разом треба будувати. Україна вже скучила за роботою. Тому досить воювати поміж собою і зводити наклеп», - сказав політик.

Луценко вважає, що в сьогоднішніх умовах політики і кандидати в президенти від демократичного табору мають виявити відповідальність.

«Я не розумію сенсу участі у виборах в наших надскладних умовах, якщо за всіма ознаками кандидатові не «світить» більше 2-4 чи навіть 10 відсотків голосів. Сьогодні це невиправданий парад марнославства. Така поведінка лише забере час для старту нової влади. Крім додаткових сотень мільйонів гривень, які доведеться витратити на кампанію, ми ще й отримаємо збурення внутрішньої ситуації в Україні. До того ж Кремль намагатиметься зробити все, щоб другий тур не відбувся на якомога більшій частині нашої території», - наполягає політик.

Луценко переконаний, що в нашій державі вистачить посад для всіх, хто хоче будувати Україну.

«Політик – це не тільки посада. Політик – це переконання. Перемога в першому турі стане перемогою над війною, над анархією. За нинішньою Конституцією переможець перегонів змушений буде працювати з парламентською коаліцією теперішнього та наступного парламенту. Тобто нинішні демократичні лідери зможуть отримати свою ділянку роботи для антикорупційної, безпекової політики, втілення європейських реформ. Усього того, що вони обіцяють своїм виборцям, але на що у них сьогодні явно не вистачає людської підтримки», - сказав лідер «Третьої Української Республіки».

У разі ж, якщо політики продовжуватимуть діяти так, як сьогодні, свою відповідальність мають, на думку Луценка, висловити виборці і обрати президента вже в першому турі.

3republic.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини