MENU

Вибори мають відбутися 25 травня - Тимошенко

345 0

Вибори мають відбутися 25 травня і ніякі сили їх не зірвуть. Про це під час зустрічі з місією ОБСЄ зі спостереження за достроковими президентськими виборами в Україні заявила кандидат у Президенти України Юлія Тимошенко.

"Ми закликаємо міжнародну спільноту проявити мужність і захистити українську демократію та незалежність. Вибори мають відбутися 25 травня і ніякі сили їх не зірвуть. Ми повинні об'єднати наші зусилля для забезпечення права всіх громадян  на вільні та чесні вибори, зокрема це стосується жителів Донецького і Луганського регіонів. Сьогодні там іде неоголошена війна Кремля проти нашої держави", - наголосила Тимошенко.

У свою чергу заступник голови місії зі спостереження за виборами Штефан Краузе запевнив, що місія ОБСЄ, яка є найбільшою за всю історію співпраці з Україною, ретельно спостерігає за процесом підготовки до виборів і буде спостерігати за самим проведенням виборів як під час першого, так і під час другого туру.

"У цей час викликів ми розуміємо наскільки важливо для України провести вибори відповідно до демократичних стандартів", - сказав він.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини