MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 8 мая 2014

817 0

Вчера Путин отчетливо дал слабину и кинул на произвол судьбы колорадов

После бурного потока рашистского вранья последнего периода (и не только) несложно понять, почему реакция украинского общества на вчерашние заявления плешфюрера была такой паранойяльной. Большинство комментаторов усмотрели в его заявлениях только подвох и попытку ввести в заблуждение украинцев. Хочу обратить ваше внимание в связи с этим на несколько вещей. 

«Социс» раздувает рейтинг Порошенко

Первым, кто начал «ковать» лидерство Петра Порошенко стала социологическая компания «Социс», которая первой опубликовала рейтинг, где Петру Алексеевичу отводилось первое место. Это и стало прелюдией к отказу Виталия Кличко от участия в президентских выборах.

Настоящий фашизм. Куском стекла донецкому шахтеру срезали татуировку. ФОТО

В Донецке террористы пытались разбитой лампочкой срезать у шахтера татуировку "Слава Украине!".

Правий Сектор не проводитиме жодних заходів 9 травня

Задля уникнення провокацій та сутичок, які готують 9 травня російські диверсанти в Україні, Правий Сектор не проводитиме жодних заходів у цей день.

Вибори 25 травня Тимошенко назвала шансом не перетворити Революцію гідності в Помаранчеву революцію

Громадяни не вибачать політикам, якщо вони у разі своєї перемоги на президентських виборах залишать кланово-олігархічну систему управління країною. Так вважає кандидат в президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко, повідомляє прес-служба Батьківщини. 

Путин считает, что для предотвращения санкций ему достаточно прикинуться миротворцем

То, что Владимир Владимирович решил испить свою миротворческую чашу до конца, еще не означает, что его интересует мир. Его могут интересовать санкции – ведь нельзя же вводить санкции против миротворцев, правда?

«Нам не залишили іншого вибору, як взяти до рук зброю», - звернення Яценюка до 9 травня. ВІДЕО

Дорогі мої співвітчизники!Шістдесят дев’ятий раз відзначають українці звільнення України і Європи від коричневої чуми. І вперше за 69 років це відбувається в умовах війни. Хай і неоголошеної, але справжньої війни, яку веде російський режим проти України.

Путин робить лише заяви і не зробив жодного кроку щодо припинення агресії - Тимошенко

Кандидат в президенти України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко в ефірі програми «Шустер live» наголосила, що президент Росії Володимир Путін має повернути на європейський континент мир та спокій та застерегла українську владу від початку переговорів з Кремлем, бо це можливо лише за виконання певних умов. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини