MENU

«Країну потрібно зшивати», - Тимошенко про круглий стіл, який має пройти в Донецьку

543 5

Зшити країну можливо тільки разом, знайшовши порозуміння на Загальнонаціональному круглому столі, який невідкладно має пройти в Донецьку, а не в Києві. Про це заявила Юлія Тимошенко під час зустрічі з керівництвом Донеччини та керівниками промислових підприємств області.

 

Зустріч тривала шість годин. Лідер партії "Батьківщина" повідомила, що під час розмови вона намагалася розібратися в причинах та наcлідках конфлікту на Донбасі.

 

"Якщо ми хочемо зберегти країну цілісною та незалежною, ми просто зобов'язані почути та зрозуміти донеччан та луганчан, їх  прагнення, їх страхи, їх життєві обставини, їх проблеми та надії. Центральна влада втратила багато часу, не намагаючись зрозуміти та почути українців зі Сходу та Півдня, а без цього зшити країну дуже важко", - зазначила кандидат в президенти.

 

На думку Тимошенко, "сьогодні країну треба саме зшити, прийнявши на державному рівні доленосні рішення з урахуванням вимог тих, хто живе на Сході та Півдні".

 

"Ми сьогодні зобов'язані встановити повний мир та спокій. Це можливо. Я декілька тижнів тому наполягала на негайному проведенні Загальнонаціонального круглого столу єднання та порозуміння у Донецьку. Саме у Донецьку, бо проводити його в місті Києві, за 800 км. від епіцентру протистояння,  без участі  пересічних донеччан та луганчан  і східних проросійських рухів - концептуально неприйнятно та неефективно", - наголосила лідер партії "Батьківщина".

 

"Я пропоную  в найближчий час зібрати Загальнонаціональний круглий стіл саме в Донецьку, бо інакше ми опинимося не лише в епіцентрі зовнішньої агресії, а й в епіцентрі власної  громадянської війни", - підкреслила кандидат в президенти.

 

Тимошенко вважає, що "тільки разом, тільки знайшовши порозуміння на Загальнонаціональному круглому столі, який мусить невідкладно пройти в Донецьку, ми зможемо зберегти нашу незалежність, нашу єдність та наше спільне майбутнє".


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини