MENU

Міліція вдерлася до штабу Тимошенко на замовлення іншого кандидата - Соболєв. ВІДЕО

2912 7

Голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв у Верховній Раді розповів про напад на виборчий штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко у Вінниці 14 травня 2014 року.

Соболєв заявив, що міліція у Вінниці використовується одним з кандидатів у Президенти для зведення політичних рахунків.
 
Він повідомив, що 14 травня працівники вінницького обласного та міського управління МВС під явно надуманим приводом зробили спробу вдертися до партійного офісу Вінницької обласної організації партії "Батьківщина", який одночасно є штабом кандидата у Президенти Юлії Тимошенко, для того, щоб вилучити офіційно надруковану газету.
 
За словами Соболєва, ця газета містить інформацію згідно із законом про вибори, має вихідні данні, тираж, дані про відповідального за випуск, "тобто повністю готова для розповсюдження в рамках виборчої кампанії".
 
"Обласне та міське керівництво вінницької "Батьківщини" заявляє про те, що МВС використовується для того, щоб проводити брудну кампанію проти кандидата у президенти Юлії Тимошенко з використанням місцевої міліції", - заявив він.
 
Сергій Соболєв назвав безпрецедентним факт використання вінницької міліції в політичних цілях для зведення рахунків та попросив вважати свою заяву офіційним зверненням до МВС.
 
Окрім того, голова фракції "Батьківщина" вимагає від Генпрокурора надати звіт у зв'язку з фактами використанням силових структур у політичних цілях одним з кандидатів у президенти проти іншого кандидата.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини