MENU

Ненаситна Росія з обличчям маніяка

1297 2

Імена оманливі. Чарівний малюк з лялькою і маніяк зі швайкою, на якого малюк перетвориться за 30 років, носять одне ім‘я Міша, проте другого нам не хотілося б погладити по голівці.

Ім‘я «Росія» викликає в нас веєр асоціацій, але не варто забувати, що під цим ім‘ям являлися до нас геть різні малюки і маніяки. Колись улус, тоді ГУЛАГ, а нині Росією звуть Газпром. Й аби розуміти, що відбувається, слід користуватися не іменами, але назвами.

Газпром хоче висмоктати з українців побільше грошей за продукцію тих родовищ, які колись розробив ГУЛАГ, більшість в‘язнів якого становили українці.

Наш минулий президент (не будемо називати його ім‘я, адже ми вирішили користуватися назвами) бажав зберегти гроші і розплатитися нашими душами: навічно залишити в нас чорноморський флот Газпрому, впровадити в якості державної газпромівську мову, піднести культ перемоги Газпрому у другій світовій війні, посадити за грати тих, хто стверджує, що насправді переміг не Газпром, а ГУЛАГ.

Проте, Газпром ненаситний, він хоче і душі і гроші. Ні президент, ні прем‘єр не були позбавлені ділового хисту, проте, так і не зрозуміли, що фірма-покупець ніколи не матиме вигідних цін, якщо її штати переповнені агентами фірми-продавця. Тому ті міністри, губернатори і прокурори, імен яких ми не називаємо, отримали адекватну назву і долю крис.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини