MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 16 мая 2014

1093 1

 Бійці Збройних Сил України у Донецьку «послали» комісарів «ДНР»

Сьогодні, 16 травня, близько 10.00 до зенітної ракетної частини Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується поблизу м. Донецьк, на трьох легкових автомобілях прибули озброєні автоматами та снайперськими гвинтівками терористи, одягнені в цивільний та камуфльований одяг.

Соціолог: Питання про переможця президентських виборів не можна вважати остаточно вирішеним

Згідно даних соціологічного дослідження, проведеного Інститутом соціальних технологій “Соціополіс”, лідерами у боротьбі за посаду Президента України залишаються Петро Порошенко, за якого готові віддати голоси 28,1% опитаних, та Юлія Тимошенко, за яку готові проголосувати 17,9% опитаних.

Крымским татарам запретили почтить память депортированных и уничтоженных! ДОКУМЕНТ

На территории Крыма до 6 июня запрещено проведение всех массовых акций.

Глава СБУ: Кольцо вокруг Януковича сжимается

Об этом в прямом эфире "5 канала" сказал председатель СБУ Валентин Наливайченко.

«Порошенкові і Кличкові треба зніматися з перегонів», - журналіст

Трохи більше ніж за тиждень до президентських виборів, відомий український журналіст Ігор Ткаленко дав оцінку політичній ситуації у країні.

Будинок профспілок 19 лютого штурмували за вказівкою тодішнього керівництва СБУ - Москаль

Штурм Будинку профспілок 19 лютого цього року проводився за вказівкою колишнього Голови СБУ України О. Якименка, його першого заступника  В.Тоцького, керівника центру спецоперацій Альфа О.Присяжного та керівника Антитерористичного центру СБУ А.Меркулова, — повідомляє Геннадій Москаль. — Це встановила Тимчасова слідча комісія Верховної Ради (ТСК). Мета штурму — зачистити будівлю від протестуючих, а всіх хто був у приміщенні, мали фізично знищити. Для цього було створено штурмову групу, яка проникла в Будинок профспілок через Готель “Хрещатик”. До складу штурмової групи входило 224 співробітники:

Аваков переубедил местных на Донбассе рассказом про аферы Курченко. ФОТО

Позавчера,накручивая сотни километров по северу Луганской области, хотел написать в фб о ребятах–десантниках на блокпостах..  Молодцы! – спокойные, уверенные, улыбчивые. «С местными ладим!» 

Как нам не превратиться в Россию

Война - это такой способ выяснения отношений. Только, в отличие от драки, в ней участвуют не отдельные люди, а государства. Точнее, именно государства и устраивают и ведут войны.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини