MENU

Вибори Президента. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

11430 12

Сьогодні, 25 травня, в України проходять вибори Президента. Пропонуємо вам, шановні читачі, онлайн-трансляцію про перебіг подій під час голосування. 

Виборчі дільниці відкрилися о 8.00.

Iryna Gerashchenko: В Києві на дільницях - аншлаг. Кияни ,як завжди, демонструють високу громадянську свідомість і відповідальність. Люблю Киів і киян.

 

Павло Лісовий: Свій громадянський обов'язок вже віддав. ‪#‎Запоріжжя‬ голосує досить в'яло, думав буде більше людей. Але багато в вишиванках, усміхнених. І всі серьозні. 

Олександр Бригинець: Черги! Я пишаюсь киянами - вся столиця стоїть в чергах до виборчих скриньок!!!! Дякую, любі земляки!

Миша Курик, г.Южный, Одесская область: 08.00. На избирательных участках очереди. Голосуют и стар и млад. Неужели Украина проснулась? Такого не было, когда избирали ВР и силой свозили бюджетников для поддержки ПР. Спасибо Владльфу Путлеру, развязанная им война с Украиной нас только объединила, мы сильнее стали любить Украину. Это как с маленьким родным ребенком, который растет у тебя на руках. чЕм сильнее он болеет, чем больше приносит хлопот, ТЕМ СИЛЬНЕЕ ЕГО ЛЮБИШЬ. Ну, конечно, если ты нормальный человек!

Alexey Alexios ділиться світлиною з виборчої дільниці:

Про те, що в Херсоні у виборчу дільницю вкинули коктейль молотова повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Вночі напередодні виборів в двері середньої школи №56, де розташовані три виборчі дільниці невідомі особи вкинули 2-3 пляшки коктейлів молотова.

Як стало відомо нашим спостерігачам, о першій годині ночі міліціонери, які охороняють виборчі дільниці №№ 650761, 650762, 650763, побачили пожежу – горіли пластикові двері, що на вході у школу. Вони оперативно загасили пожежу. Пошкоджені лише перші двері, таблички, що вказують на виборчі дільниці, розташовані на на других дверях, і вони залишилась цілими. Зранку працівники школи, прибрали залишки пожежі, але двері згоріли. Ця ситуація не вплунула на початок роботи дільничних виборчих комісій, вони відкрились вчасно голосування вже йде.

Зорян Шкіряк: Активність людей на виборах дуже висока! Це тішить. Вистояв 20 хвилин у черзі за бюлетнями. Проголосував, чого і вам бажаю. З почуттям виконаного громадянського обов'язку, виїхав на Харків.

 

Один з кандидатів на посаду Президента України Юлія Тимошенко проголосувала у Дніпропетровську. На виборчу дільницю прийшла з чоловіком та донькою.

 

 

Громадянська мережа ОПОРА: Представники так званої «Донецької народної республіки» блокують роботу дільничних комісій у день виборів. Про це повідомляють спостерігачі спільної моніторингової кампанії ДОО «Комітет виборців України» та Громадянської мережі ОПОРА в Донецьку.

 

 

Andrii Ianitskyi: Ярош (в центре) на избирательном участке в 125 школе в Киеве. Все прошло за 4 минуты, без очередей. Работа на участке поставлена хорошо.

 

 

Serhii Andrushko: Ірпінь. Містечко під Києвом. Черги на дільниці.

 

 

Киев. Станислав Матюшенко: На участке никогда не видел столько людей.

 

Українці  йдуть на вибори. Навіть коли йти дуже важко:

 

 

Світлана Бойко  надрукувала фото з Василiвки, Днiпропетровська область:

 

Патріарх Філарет проголосував на виборах Президента на простій виборчійдільниці на Пушкінській у Києві:

 

Сыркин Сергей повідомляє: Київ вибори 2014 кількість людей дуже велика люди вистоюють черги до кабінок щоб проголосувати і є черга зовні ділянки:

 

Користувач Твіттеру  Льошик повідомляє про англаш на дільницях  у місті Черкаси:

 

Bohdan KutiepovДільниця 800017. Це вже друга дільниця, на якій люди стоять у чергах півтори-дві години.

 

 

Andriy Kovalov: О 9:00 ранку Святійший Патріарх Філарет проголосував на виборах Президента на простій виборчій дільниці на вулиці Пушкінській у Києві.

 

 

КВУ: На Луганщині в ДВК440265 було здійснено напад на членів комісії. В результаті нападники заволоділи 30 бюлетенями.

 

Вячеслав Чапайкін: Я вже виконав свій громадянський обов'язок;) Сумніви були до останнього... Проте, вже перед виборчою дільницею чітко знав, за кого голосуватиму. 
І після голосування відчуття правильного вибору збереглося;) Маю надію, ці вибори відбудуться і ми отримаємо легітимного Президента, який зупинить хаос в країні.
СЛАВА УКРАЇНІ!

 

 

Клим Братківський: 1,5 часа и даже не зашел в школу.

 

 

Андрей Лохматов: Николаев. Участок №480766, школа №4. Убогие кабинки для голосования вот-вот развалятся - мужчина, заходя в кабинку, зацепил ткань - все чуть не завалилось. Кто их монтировал - пьяные ЖЭКовские слесари? Вид этих конструкций навевает мысль, что выборы проходят не в Украине, а где-нибудь в Замбии.

 

Голосует семья Порошенко

 

Володимир Шевченко: Дільниця 611027 Чортків проголосувало 560 з 1800. Не хотіли реєструвати журналіста.

 

 

Sergiy Grishyn: Минут 40 уже изучает

 

maxx sedon: Пожилые сестры приехали специально для голосования на выборах президента из Крыма в Киев.

 

Явка виборців по Донецькій області станом на 11:00

У Донецькій області станом на 11:00 участь в голосуванні взяли 25 519 виборців. Про це повідомляють спостерігачі спільної моніторингової кампанії ДОО «Комітет виборців України» та Громадянської мережі ОПОРА в Донецьку. 

Станом на 11:00 явка виборців по Донецькій області становить 4,75% (дані вираховувались від кількості виборців, включених до списків на відкритих виборчих дільницях).

В Донецькій області із 2430 виборчих дільниць відкрито 514. Лідерами є Маріуполь (58,59 округи), в якому відкрилось 203 дільниці, а також Першотравневий, Олександрівський, Добропільський та Володарський райони, Димитрів та Добропілля.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини