MENU

«Батьківщина» наполягає на проведенні дострокових парламентських виборів цього року

324 0

Парламентська фракція та партія «Батьківщина» виступають за повне та безумовне виконання вимог Майдану, зокрема, тих які стосуються перезавантаження та люстрації влади. Про це заявив голова фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв.

«Вимога суспільства №2 на сьогодні, після антитерористичної операції - це проведення дострокових парламентських виборів, оскільки існуючий парламент не відповідає розкладу політичної мапи країни», - наголосив голова фракції «Батьківщина».

Він нагадав, що на виконання вимог Майдану та громадянського суспільства за проведення таких виборів впродовж всієї президентської виборчої кампанії послідовно виступала лідер партії Юлія Тимошенко.

«Партія «Батьківщина» та фракція і надалі виступають за проведення дострокових виборів до Верховної Ради вже в цьому році. Однак наша тверда позиція полягає в тому, що вони повинні відбутися за новим виборчим законом, який передбачає обрання депутатів виключно за пропорційною системою на основі відкритих партійних списків», - підкреслив Сергій Соболєв.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини