MENU

Нардеп, який «знищує» блокпости терористів лише у Фейсбуці, розкритикував дії керівництва держави

3947 2

Вчора, 27 травня, в прямому ефірі одного з телеканалів позафракційний депутат Олесь Доній виступив із безпідставними критичними зауваженнями на адресу одного з лідерів партії "Батьківщина", Голови Верховної Ради, виконуючого обов’язки Президента України Олександра Турчинова. Про це повідомляє прес-служба ВО "Батьківщина".

 

Прес-служба партії "Батьківщина" мала на меті відверто подискутувати з народним депутатом щодо його пустопорожніх закидів, розповісти про реальні кроки Олександра Турчинова на займаних посадах з відновлення країни, зміцнення її боєздатності, не кажучи вже про особливо успішну фазу антитерористичної операції останніх днів. Однак, як говориться в повідомленні політсили,  "нас зупинив той факт, що Олесь Доній належить до сформованої останнім часом групи політиків, які "знищують" блокпости терористів у Фейсбуці і здобувають "перемоги" над бойовиками в ефірах телеканалів".

 

"Батьківщина" також порадила народному депутату пояснити громадянам України свою "кришталеву чесність", яка не завадила йому співпрацювати з владою Януковича і разом з його поплічниками голосувати за державний бюджет, роздерибанивши 30 мільйонів гривень. 

Прес-служба партії "Батьківщина" зазначила, що розуміє прагнення окремих екранних політиків, які готуються до наступних парламентських виборів, за будь-яку ціну потрапити у наступний парламент, щоб знову отримати доступ до державних коштів. "Разом з тим, викликає здивування, коли ці люди замість спільної праці в інтересах України обливають брудом керівництво держави в унісон з російською пропагандою", - говориться в повідомленні.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини