MENU

Росія створила в Криму власний варіант фірми «Рога і копита»

1693 1

Отримав чергового "листа щастя" з Москви. Тепер уже від якогось АНО ФЗВ – Автономная некоммерческая организация "Фонд защиты вкладчиков".

 

Прочитавши, зрозумів, що автори цього опусу хоч не діти й не онуки легендарного лейтенанта Шмідта, але його "достойні" правнуки це точно. Створили собі якесь АНО як аналог відомої фірми "Роги й копита". І тепер так щиро, по-бЕндерівськи, хочуть доїти "золоте телятко" – просять "предоставить" їм в "удобной форме" дані Ощадбанку про вкладників у Криму. Та переслати їх у "письменной форме" за адресою: Москва, Верхний Таганский тупик, 4. 

На що я маю відверто сказати, що доведеться цьому АНО "в удобной форме" смоктати лапу в Таганському тупику.

Далі іронізувати не буду. Відповів, як є: Ощадбанк не має вкладників "на территории Республики Крым и на территории города федерального значения Севастополя". 

Це вигадана Кремлем та кримською ОПГ територія, яку не визнає Україна й весь цивілізований світ.

 

Не для АНО буде сказано, Ощадбанк свої зобов'язання перед кримськими клієнтами як перед громадянами України виконує. Банк змушений був припинити свою роботу в автономії до завершення російської окупації. Утім кожен вкладник – громадянин України з тимчасово окупованої території АРК може отримати свої гроші на материковій частині України.

Наразі активи і майно Ощадбанку в Криму по-рейдерськи захоплені окупантами. Сума збитків вимірюється мільярдами. Ощадбанк документує всі протиправні дії і буде вимагати справедливої компенсації в суперечці України проти Російської Федерації з питань, пов'язаних з окупацією Криму. За кожну копійку, вкрадену в українського державного банку, окупантам доведеться відповідати.

Андрій ПИШНИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини