MENU

На Харківщині повісили двох «прокурорів». ВІДЕО

3871 2

Прокурор м.Валки

У Валківському районі Харківської області представники прокуратури приїхали до місцевого військово-патріотичного табору з вимогою до українських патріотів, щоб всі вони покинули табір. Як стверджують самі табірники, при цьому присутній прокурор заявляв, що «патріоти це погано», «патріоти нашій країні не потрібні».

 «Ось товариш прокурор приїжджає каже, що патріоти нашій країні не потрібні. Каже патріоти це погано…», - валківський активіст.

Таке чергове віроломство правоохоронців стало «останньою краплею» для патріотичної громадськості, які зібралася біля стін місцевої прокуратури з вимогами до прокурора визначитися на чийому він боці «воює» - України, чи Росії.

Громадськість краю справедливо почала вимагати відповіді, чому на свободі залишаються люди, які відкрито виступають із сепаратиськими заявами щодо розколу України.

В той же час, правоохоронцями переслідуються патріотичні молодіжні рухи в районі, покриваються грабунки та здирництво з фермерів та підприємців, «кришується» організована злочинність.

Не дочекавшись відповіді від посадовця, активісти провели перфоманс: підвісили на гілляці «чучело прокурора», як символ зрадництва і корупції.

Харківський Регіональний Форум


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини