MENU

Порошенко почав втрачати перші відсотки підтримки

3842 9

Після виборів рейтинг Порошенка продовжував йти вгору. Він зростав і після оголошення результатів, коли навіть найбільші скептики переконалися в можливості виборів в один тур, і під час святкування висадки в Нормадії, коли він потиснув руку лідерам світу, і під час інавгураційної промови, коли Президент пообіцяв розібратися на Сході та повернути Крим.

Але, вже на цих вихідних, його рівень підтримки почав стрімко падати. Спочатку зволікання на Сході, потім підбитий літак в Луганську та безлад в Києві біля Посольства, а нині очевидна неспроможність Міноборони закрити кордон та ізолювати неконтрольовані території на Донбасі. Виборці не будуть розбиратися хто саме винен. Для людей це все влада. А тому Порошенко почав втрачати перші відсотки. Наразі для нього вони не критичні.

Але ще кілька таких помилок, типу "тижневе одностороннє перемир'я", "переговори з терористами" та "коридор на кордоні для відступу бойовиків", і тоді втрати довіри та прихильності громадян будуть настільки ж стрімкі, наскільки перед виборами було швидким зростання надії. Суспільство очікує президентських дій та результатів в доповнення до вже виголошених правильних слів!

Олександр СОЛОНТАЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини