MENU

Росіяни замість зарплат і пенсій повинні будуть їсти газ, пити газ, і в газ одягатися

2778 2

Пригадую як одна особа писала в своєму блозі мовляв, «обійдемось без їхнього газу – дровами будемо опалювати домівки». Прекрасно, звичайно, але вона чомусь забула, що промислові підприємства в Україні на дровах точно не проживуть.

Менше з тим, хоч ми і маємо проблему і промисловість наша – велику проблем, проте, з точки зору переговорної позиції в подальшому ми, все ж, маємо перевагу.

Уряд зможе пояснити споживачам, чому нема блакитного палива, деякі споживачі зможуть скористатися альтернативою. Певний час.

Проте, Путін, Медвєдєв та Міллер муситимуть пояснити росіянам, що тепер вони замість зарплат і пенсій повинні будуть закачувати газ, і їсти газ, і пити газ, і в газ одягатися, і газом будуватися/ремонтуватися, і їздити на газу, і в пляшки замість «путінки» теж заливати газ. От тільки є одна проблема – це технічно неможливо. Більше того – зайве доведеться десь подіти.

От і думайте, хто перший лусне і розколеться… Думайте, хто з нас на «газовій голці» та кому з нас може бути газова «труба»…

Олександр СОЛОНЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини