MENU

Щоб розчистити Євромайдан, СБУ заражала активістів вірусом - Москаль

3510 2

І ще про події Євромайдану та участь у них СБУ. В період протестних акцій колишнє керівництво СБУ розробила так звані пропозиції “щодо розчищення Євромайдану”, якими планувалося створення мобільних груп у складі 2-3 осіб. Ці групи мали діяти на території Євромайдану, в Будинку профспілок, Жовтневому палаці та Київській міській державній адміністрації. Один із пунктів дестабілізації ситуації передбачав “розповсюдження вірусної хвороби, яка передається повітряно-крапельним шляхом або/та спричиненої зараженою їжею”. Із плану вбачається, що працівники СБУ розповсюджували вірусну хворобу повітряно-крапельним шляхом та через заражені продукти. І це відповідає дійсності, бо не тільки мітингувальники, але й майже всі нардепи, що чергували на Майдані, перехворіли невідомим вірусом.

 

Також відомо, що для обмеження перебування мітингувальників у приміщеннях, що розташовані на Майдані Незалежності, здійснювалися розпилювання зі шприцу хімічної речовини (АСД-Зф), яка при попаданні на брезентове покриття залишає різкий стійкий неприємний запах. Я направив до провідних медичних закладів України запити щодо типу вірусів, які могли розповсюджувати працівники СБУ в період протистоянь, а також висновків по хімічній речовині АСД-Зф та її дії на організм людини. І паралельно відправив ці матеріали в Генпрокуратуру.

 

До речі, завтра, 19 червня, о 13.00 у залі засідань Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією (кімната 330, вул. Садова, 3-А) відбудеться чергове засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб, посягань на права і свободи, життя і здоров'я громадян під час подій, пов'язаних з масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбуваються в Україні з 21 листопада 2013 року. На засідання запрошене керівництво Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України. Запрошую також представників ЗМІ.

Hennadii Moskal


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини