MENU

Міністр економіки Шеремета влучно затролив «професійного політика» Кінаха

4341 4

У Верховній Раді міністр економіки Павло Шеремета круто затролив старпьора Кінаха.


Нагадаю, що чи не сто років, як Кінах має доступ до влади: був і віце-прем'єром, і прем'єром, і Головою Партії підприємців, і головою усіляких комітетів-шматикетів, а 24 лютого створив фракцію "Економічний розвиток". Ще нардепом п'ятьох скликань.


Так от Кирилович із суворим виглядом каже до Шеремети, мол євроінтеграція і супутні з цим речі, це добре, але його дуже турбує, що ситуація в країні жорстка (ніби цього ніхто не знає): 60-70 відсотків імпорту, по багатьох показниках Україна неконкурентноздатна бла-бла-бла. Ще Кінаха обурила доповідь Шеремети тим, що, на його погляд, вона була декларативною і формальною. "Неохідна не теорія, а чіткі програми, інакше ми перетворимося на сировинний придаток" - жорстко і обурено відрізав Кінах і жахнув мікрофон у стійку.


Слід сказати, що на доповідь міністрові зазвичай дається лише 10 хвилин, за які детально розповісти про всі плани неможливо. 


Шеремета чемно погодився і поділив тривогу у тому, що так, дійсно, ми перетворюмося на сировинний придаток. Але додав, що Україна перетворюється вже десятки років, і тим самим підколов Кириловича. Мол не 100 днів і не півроку перетворюємося, а з часів, коли ви були при владі.


Далі більше. "Я буду радий ВЧЕРГОВЕ зустрітися з вашою фракцією на більше часу, ніж 10 хвилин. Послухати ваші ідеї, поділитися нашими наробками з цього приводу і разом сформувати ще кращу програму" - відповів нардепу міністр економіки.

 


І стає очевидним, що ніколи Кінах не зустрічався і не пропонував жодних планів і пропозицій. І що це тільки в Раді Кінах надується і робить із себе серйозного політично-економічного діяча. Щодо політичної "харизми", то всі знають про міграцію Кириловича, чи не в усіх партіях і фракціях вже побував. Востаннє був у Партії регіонів і, до речі, голосува за скандальні закони 16 січня.
Щодо навичок економічних, то результати "діяльності" кінахів зараз розгрібають такі як Шеремета.

Sergij Panchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини