MENU

Жодного голосу простітушкам та їхнім партіям, або сепаратисти-терористи у вишиванках

3205 3

Увечері суботи зателефонував старий знайомий. Каже: у неділю сепаратисти збираються провести акцію. У Києві.

Одразу згадав обіцяну "лідера Новоросії" Губарєва, що 22 червня у Києві почнеться збройне повстання проти влади. Тож першим запитанням було: сепаратисти будуть зі зброєю?

У відповідь: не знаю, але ми будемо не з порожніми руками.

Прийшов додому. Почав шукати інформацію щодо цієї акції сепаратистів. Вони не приховують, що готуються до "повстання у Києві". Заклики до цього можна знайти ще з травня місяця.

Отже, 22 червня збираються у пам'ятника афганцям біля Києво-Печерської Лаври. Назва акції "Київ проти війни". Для розуміння: проти війни, яку "київська хунта веде на Сході".

Почав шукати організаторів цієї акції. Серед них Вікторія Шилова. Гугл нагадав: це стара знайома Олега Ляшка.

Вона була цілим заступником голови партії Ляшка. До того – регіоналка та соціалістка.

Кияни про неї дізналися наприкінці 2013-го року, коли "жінка з косою" балотувалася у депутати у 223 окрузі.

Невдовзі Ляшко та Шилова розсварилися. Нетрадиційна політична орієнтація жінки стала не до вподоби нетрадиційно орієнтованим політикам)

Тепер Шилова вважає себе членкінею Правою соціалістичною партією (це щось на зразок Старого Нового року), отримує від ВК-друзів подарунки у вигляді колорадських стрічок та продовжує "радикальні" виступи проти "київської хунти".

У неділю мій друг зі своїми побратимами можуть розжитися щонайменше десятьма тисячами доларів (якщо акція "Сдай сепаратиста" ще триває). Але цей допис має іншу мету.

Уже невдовзі третій за рейтингом політик країни (офіційні данні ЦВК за результатами президентських виборів) піде на парламентські вибори. Не виключено, що у списку будуть чергові потенційні сепаратисти. Подібні особи можуть бути у списках і інших політичних партій. Перша їхня ознака – зміна політичної орієнтації. У народі про таких кажуть "простітушки".

Тож на майбутнє: жодного голосу простітушкам та їхнім партіям. Сьогодні вони фотографуються у вишиванках, а завтра виявляються вовками в овечих шкурах. Тобто сепаратистами-терористами у вишиванках.

Олексій БРАТУЩАК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини