MENU

"Вони запускали своїх дівчат, які били нас задля задоволення", – полонений у сепаратистів. ВІДЕО

7804 13

Знущання сепаратистів над полоненими у Донецьку досягнуло свого "абсурду". Тепер, щоб познущатися над затриманими, вони дозволяють своїм дівкам їх бити. Всіма можливими методами принижують гідність полонених, особливо тих, у яких львівська прописка. 

Про це розповів координатор медичних бригад Майдану Юрій Тиртишний під час політичного ток-шоу "Прямим текстом. Бліц" з Остапом Дроздовим.

 

Учасник програми розповів про те, як потрапив у полон, коли перевозив у Донецьк медикаменти. Причин була проста – львівська прописка активіста. Гість розповів про жахливі тортури, які йому випало пережити. Наприклад, його руки щільно перемотували скотчем на кілька годин. Таку процедуру повторювали кожні чотири години. Згодом приходили медики для того, аби за допомогою знеболюючого трішки стримати біль.

"Ці люди – моральні виродки. Вони запускали своїх дівчат, які били нас і вони отримували від цього задоволення", – розповідає майданівець.

Послабило тортури полоненого лише те, що терористи дізналися, що Юрій Тиртишний – монах третього чину у церкві святого Онуфрія.

Парадокс, але визволили активіста люди з батальйону "Восток" – це колишній підрозділ "Альфа", який перейшов на бік Росії.

Відтак уже через 9 днів Юрія Тиртишиного переправили до Києва. Один із командирів попросив у полоненого достукатися до нинішньої влади з умовою таки піти на переговори, щоб уникнути загострення ситуації в країні.

На завершення учасник програми закликав українців: "Нам треба молитися за ворогів, за те, щоби їм просвітлився розум. Щоб сили зла послабились у країні. Пам'ятаймо, ми велична нація. Ми показали приклад нашої гідності і чесності".

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Saracinua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини