MENU

Таролог розповів, яким буде перший рік президентства Порошенка для України

3282 4

Перший рік президентства Порошенка відзначиться досить виваженими дипломатичними відносинами України з іншими країнами, в тому числі і з Росією.

Петро Порошенко – людина, яка шукатиме компромісів як в середині країни, так і поза її межами. Бачу, що у нього є кілька рис характеру, котрі були притаманні двом попереднім президентам - а саме Віктору Януковичу та Віктору Ющенку.

Порошенко є дипломатичним та толерантним - як і Ющенко. Хоча домовлятись п'ятому президентові все ж трохи важче, ніж його "колезі". Це може призводити до непідписання угод чи до зриву домовленостей.

Проте бачу в характері Порошенка більшу жорсткість, ніж у Ющенка. Ця якість була притаманна  Віктору Януковичу, хоч в останнього вона була в більшій мірі. У новообраного президента просто є здоровий егоїзм, що загалом притаманне сильним лідерам. 

Бачу, що зараз Порошенко реально працює над врегулюванням конфлікту на сході країни, багато робить для того, щоб людських жертв було якомога менше. Для економіки країни цей рік буде досить важким.

Проте президент не дасть їй занепасти, буде за неї боротися. В інших сферах він себе особливо не покаже, принаймні у цьому році. Тож поки що на велику кількість реформ українцям очікувати не варто.

У планах президента на перший рік правління лише взять під контроль органи держави, основну програму він планує виконувати у наступні роки.

 Я подивився через Таро на особисте ставлення Порошенка до Росії та до Володимира Путіна. Можу сказати, що воно досить негативне. Порошенко вважає Росію підступним сусідом – але саме її владу, а не народ. На самого ж Путіна дивиться як на агресивного завойовника.

В Європейському союзі Порошенко бачить надійного партнера, з яким можна домовитись. Щодо інциденту під час інавгурації президента, коли солдат з почесної варти спочатку впустив зброю, а потім і сам втратив свідомість - певною мірою це був містичний знак. Його можна тлумачити так: буде укладено мирну угоду ціною якоїсь втрати, можливо, територіальної.

Як я вже згадував, Порошенко є п'ятим президентом України. Число 5 у містиці є числом горя, втрати і боротьби. Я б пояснив це так, що термін президенства Порошенка буде важким для України.

Ситуація на Сході зараз має заспокоїтись, бойові дії майже припиняться. Але скоро буде нове загострення, оскільки бачу фінансування груп терористів та сильні біди серед місцевих мешканців.

Найближчим часом Росія не бажатиме миру з нами. Проте, врешті-решт, змінить своє ставлення до України – з агресивного на дипломатичне.

Назар ЛЕБЯК, учасник 6 сезону "Битви екстрасенсів", таролог, парапсихолог


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини