MENU

Чубарову заборонили в'їжджати на рідну землю протягом п'яти років

530 2

Найгуманніша у світі російська влада не впустила в Крим і заборонила на п'ять років в'їзд лідеру Меджилісу Рефату Чубарову.

Ось так просто - взяли і не пустили людину до себе додому в Крим. Це ще гуманно, бо вони ж якщо треба уміють і увесь народ депортувати. Хоча не факт, що до цього не дійде згодом.

Але це емоції. На раціональний стороні:

1. Ця ситуація має стати остаточним приводом для найбільш хитрих чи твердолобих в середовищі кримських татар зрозуміти, що співпрацювати з російською окупаційною владою можуть лише зрадники і колаборанти.

2. Після окупації Криму питання кримських татар для України не лише не зникло, а навпаки - загострилось. В березні мене переважно не зрозуміли, а я не хотів сперечатися, але зараз повторюю: Украіна має завершити формування законодавчої бази, виконавчих структур та відповідної практики забезпечення прав депортованих народів аж до утворення, вірогідно на базі кількох районів Херсонськоі області, Кримсько-татарської національної автономії.

Росія не дасть кримським татарам спокійно розвиватися і жити своім життям в Криму. У когось ще можуть бути романтичні сподівання на спротив, боротьбу кримських татар проти окупантів. Ті, хто оцінюють ситуацію реалістично повинні готуватися до прийому на материковій територіі України біженців з Криму.

Bohdan Yaremenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини