MENU

Депутат від «Батьківщини» закликає міжнародну спільноту стати на захист Надії Савченко

315 2

Перший заступник голови парламентського Комітету з прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Шевченко звертається до міжнародних правозахисних організацій із закликом стати на захист української льотчиці Надії Савченко, яка була взята в полон терористами.
 
Шевченко зазначив, що згідно з інформацією ЗМІ, Савченко утримують в російському Воронежі, куди її передали російські терористи зі Сходу України.
 
Народний депутат вбачає в цьому зухвале порушення законодавства, міжнародних норм та норм людської моралі. Шевченко підкреслив, що в даному випадку порушено базові права людини: право на вільне пересування, право на неупереджене слідство, право на адвоката і право на справедливій суд.
 
"Я закликаю всю міжнародну спільноту, всіх людей доброї волі докласти зусилля для негайного звільнення українського офіцера та закликаю українську владу негайно надати юридичну та консульську підтримку сміливій українці, яка незаконно утримується у Воронежі", - зазначає Шевченко у відповідному проекті рішення від профільного парламентського Комітету з прав людини, який підготовлений народним депутатом та буде винесений на розгляд Верховної Ради на найближчому засіданні.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини