MENU

Затримані терористи-підривники зізналися, що отримували накази з Росії. ВІДЕО

80 3

Затримані на Запоріжжі співробітниками СБУ члени диверсійної групи, причетні до терористичної організації, яка орудує на території Донецької області, розповіли слідчим, як саме планували підірвати залізничну колію у Гуляйпільському районі.

Троє учасників диверсійної групи зізналися у причетності до вчинення диверсійного акту -- підриву 24 червня ц.р. залізничного перегону «Мала Токмачка-Ореховське» Запорізької дирекції Придніпровської залізниці.

Зі слів затриманих, 8 липня ц.р. вони прибули на територію Запорізької області з Донеччини двома окремими групами, на автомобілях, для вчинення повторних диверсійних актів на об'єктах інфраструктури.

Один із затриманих диверсантів, розповів, що їхньою метою було підірвати залізничні мости - пошкодити колії, щоб перешкодити переслокації української військової техніки у район АТО.

У лісосмузі поблизу м.Оріхів оперативники СБУ виявили облаштовану диверсантами схованку з великим арсеналом зброї: протитанкові та мінометні міни, 24 тротилових шашок (по 200 гр. кожна), гранати із запалами, детонатори, п'ять автоматів АК-74 із 20 спорядженими магазинами (600 набоїв калібру 5,45 мм), снайперську гвинтівку СВД з 9 спорядженими до неї магазинами (90 набоїв калібру 7,62 мм), два протитанкових гранатомети (РПГ-26), два РПГ-22 та реактивний піхотний гранатомет (РПО-«А» «Шмель»).

СБУ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини