MENU

Коментар «Danke Frau Ribbentrop!» на сторінці Меркель може вплинути на її позицію

7632 5

Так українці тролять зрадницьку позицію Angela Merkel. І справа не у її заклику вести переговори з терористами. Справа у її послідовній позиції умиротворення агресора. Вона хоче бути посередником у ситуації агресор-жертва в той час як жертва не потребує посередництва, вона потребує допомоги і захисту від агресора.

Можливо вона нам навіть співчуває, але як прагматичний політик під тиском обставин змушена діяти в такий спосіб. Але нам не важливо, якими інтересами вона керується, нам важливо вплинути на її позицію.

Оскільки вона не лише голова уряду, але й публічний політик та лідер партії, а отже, чутлива до громадської думки, то вплинути на неї можна саме у цій якості.

Не думаю, що її хвилює, що про неї думають українці... Але величезна кількість "Danke Frau Ribbentrop!" може потрапити у німецькі та світові медіа, наприклад, завтра у новини.

І суть не у тому, що це не сподобається самій фрау, а у тому, що це може сподобатися німецьким виборцям, звичайним бюргерам. А ось до їхньої думки і сама фрау і її ХДС дуже чутливі...

Тому, коментуйте "Danke Frau Ribbentrop!" скрізь де можете і нічого не бійтеся – гірше уже не буде. Я маю на увазі позицію фрау.

Нехай вона боїться що до неї прилипне це "поганяло"...

Володимир ГОРБАЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини