MENU

На Коломойського і Корбана планувався замах із гранатометів - Філатов. ВІДЕО

1071 2

Росія замовила розстріл Коломойського з гранатомета - Філатов. Росія намагається дестабілізувати обстановку в Дніпропетровську, організувавши замах на керівництво регіону. Про це заявив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов під час брифінгу.

«Для цього є всі докази: спроба терористичного акту і диверсії була здійснена за замовленням громадянина Російської Федерації, що знаходиться на території, контрольованій «Луганською народною республікою». Зброя, за допомогою якої мав бути здійснений цей терористичний акт, також російського походження і поставлена контрабандним способом із Російської Федерації», - заявив Філатов.

Він нагадав, що виконавцями цього злочину хотіли зробити двох бойовиків - вони прибули на поїзді Луганськ-Одеса і провезли в звичайній господарській сумці шість гранатометів.

Філатов також повідомив, що питанням, чому транспортна міліція «прогавила» їх, ще займатимуться відповідні органи. Посилено контроль на залізниці.

Він стверджує, що метою терористів були кабінети голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського і його заступника Геннадія Корбана.

«Вони мали зробити три парні постріли: по сьомому поверху обладміністрації, де знаходиться кабінет Корбана і Коломойського, другий постріл мав бути по кабінету, де знаходиться командир підрозділу «Дніпро» Юрій Береза. З інтервалом 30-50 секунд мав прозвучати ще один постріл по Марефа-Херсонському мосту і Тунельній балці, третій постріл - по трубопроводу і по центральному відділенню «Приватбанку», - сказав Філатов.

Богдан ШТАЙНЕР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини