MENU

Ліквідація фракції КПУ наразі не значить нічого - думка

776 2

Ліквідація фракції КПУ, яка може завтра бути відновленою у формі депутатської групи, та ще й за допомогою маніпуляції з регламентом, не пов’язаної з політичною та моральною відповідальністю комуняк за свої гріхи, не значить нічого. Так само як майбутня заборона партії, яку можна наступного дня перереєструвати й витратитись лише на вивіски для райкомів.

Політики, які зараз керують державою, повинні дати собі і нам відповідь на просте питання. Бути проти української незалежності та територіальної цілісності – це злочин чи варіант норми?

Якщо це варіант норми, надійно захищений ліберальними цінностями та правом на власну думку, тоді і «Вести», і канал 112, і комуністи, і менти з колорадськими стрічками, і комуністи, і регіонали, і Павло Василенко, і всі інші форми не-збройної боротьби з Україною будуть продовжувати нас жерти. А ми будемо далі боятися створити «картинку для російських ЗМІ», платити податки на утримання колорадсько-донецької міліції та програвати. Ми ж готові віддати життя за право іншого вільно висловлювати власну думку – зокрема, думку про те, що нас не має бути.

Якщо це злочин, тоді злочинні організації (медіа в тому числі) треба закривати фізично, а злочинців затримувати, судити і саджати.

Отар ДОВЖЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини