MENU

Путін готовий до «відстрілу» Стрєлкова та Безлєра

4350 5

Грунтуючись на отриманій нами інформації, можна припустити, що Путін готовий до «відстрілу» деяких ватажків російських терористичних банд, що орудують в Донецькій і Луганській областях України. У першу чергу, мова йде про кадрових офіцерів ФСБ-ГРУ, терористах гіркині-стрілкові ("стрєлок") і безлєр («біс»), а також ватажка «ЛНР» болотова. За логікою терориста № 1, після скоєного російськими військовими фахівцями ППО, спільно з бойовиками безлєра-стрілка, жахливого теракту з малайзійським Боїнгом в небі над Торезом, ці люди стали небажаними носіями значного компромату особисто на президента РФ.

Враховуючи той факт, що вся міжнародна спільнота вже не сумнівається в прямій участі Росії у жорстокому вбивстві 298 іноземних громадян, такі свідки й безпосередні учасники цього страшного злочину, для ПТН велика проблема.

Він вже віддав жорсткий наказ не пускати бойовиків на територію Росії і знищувати їх при спробі перетину кордону. Випадки таких масових розстрілів сепаратистів загороджувальними загонами прикордонних військ РФ на українсько-російському кордоні вже мали місце. Єдиний з ватажків терористів, хто зберігає можливість повернення до Росії, це бородай, як особистий політтехнолог ПТН.

Ху*ло чудово розуміє, що незабаром, «ДНР» і «ЛНР» будуть визнані міжнародними терористичними організаціями в усьому світі і просто не хоче ще більше «бруднитися».

Він усвідомив, що його сценарій в Україні повністю провалений, тому зараз буде робити спроби, хоч якось відмити свою знищену репутацію. Виходячи з цього, кращий вихід для Кремля - ліквідація небажаних свідків. На виконання цього завдання може відправитися спецгрупа офіцерів ГРУ, які і приведуть вирок у виконання. Але не виключається, що "виконавців" завербують (за винагороду) і в близькому оточенні "бєса" і "стрілка". Предметом торгу в оплаті за вбивство ватажків терористів, можуть стати не тільки гроші, а й гарантії їхнього виходу в РФ після тотального розгрому російських бойовиків українськими силами АТО, що неминуче, обов,язково скоро відбудеться.

Від себе додам. Особисто мені, пофіг! Нехай мочать один одного, паскуди!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини