MENU

Ощадбанк України тероризують листами з окупованого Криму

1251 3

Поганий той грабіжник, який не хоче стати кредитором своєї ж жертви. Очевидно, що по такому принципу, точніше – по таких поняттях, живуть кремлівські окупанти в Криму. Судіть самі – найбільший за всю історію грабіжник Ощадбанку – Російська Федерація – хоче довести, що вона не рекетир і злодій, а, кредитор банку. І тепер банк має задовольнити вимоги кредитора.

 

 

Трохи історії. Із 8 травня цього року, відколи Ощадбанк припинив свою роботу в Криму, відбулася ціла низка злочинів міжнародного масштабу, яка колись увійде до підручників зі світової історії та кримінального права як найзухваліший розбій в історії Європи й світу.

Спочатку російські окупанти привласнили кримську мережу Ощадбанку – майже 300 відділень. В тому числі майно, документацію, клієнтську базу даних. Практично скоїли грабіж. Далі гопники-нальотники захопили готівку в сховищі Кримського республіканського управління Ощадбанку. Потім вони влаштували фарс-розпродаж, а точніше – деребан, вкраденого. У ньому взяли участь і російські банки, зокрема РНКБ. У той же час усі законні спроби правління Ощаду вивезти готівку та документацію на материкову частину України були блоковані бандформуваннями під егідою ФСБ. Щоб цій вакханалії надати легітимності, грабіж супроводжувався рішеннями так званих кримських судів, які не визнаються ніде в світі.

Згодом окупанти утворили структуру з довгою назвою "Автономная некомерческая організація "Фонд защіти вкладчіков", яка виступила прикриттям банального грабунку та стала ще одним каналом економічної пропаганди загарбників. У рамках українського права цей "Фонд" може розглядатися не інакше, як новоявлені "Роги й копита". Але їх це не бентежить і вони два місяці поспіль тролять Ощад своїми "листами щастя", один з яких я продемонстрував на початку.

Я б не зважав серйозно на всю цю ахінею, яка не має жодної юридичної сили, логіки й здорового глузду, але їх останній лист, де ці мародери називають себе кредиторами провідного українського державного банку і вимагають перерахувати їм гроші, які вони начебто виплачують нашим вкладникам в Криму, просто дістав. Тим більше, що від 23 липня Ощад відновив обслуговування своїх кримських клієнтів (з порядком обслуговування може ознайомитися кожен на сайті банку). І ми не потребуємо в цьому жодної допомоги, а тим більше від резидентів держави-агресора, держави-окупанта, яка перебуває під міжнародними санкціями.

Вирішив таки нагадати цим окупантським гієнам їхнє місце.

 

 

Адже це вони боржники. Вони винні. І не лише Ощаду, але й кожній українській родині загиблих вояків і мирних жителів, кожному жителю Донбасу та кожному українському громадянину за те, що принесли війну на нашу землю. Вони винні кожній родині загиблих збитого їхніми бойовиками їхньою ж ракетою пасажирського літака. Зрештою, вони винні кожній родині одурених російських обивателів, які наївно повірили в їхню брехливу пропаганду і стали її жертвами. В тому числі й тим, хто безглуздо загинув у лавах терористів-бойовиків на Донбасі.

За все доведеться платити. Рахунок уже пішов.

Андрій ПИШНИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини