MENU

Пiар на кровi українського патрiотизму

68 4

Скандальнi виступи Анi Лорак в Одесi та Потапа й Настi Каменських в Києвi, що супроводжувались протестами українських патрiотiв, дали неабиякий розголос про цих артистiв у суспiльствi.

Головне правило пiару: "Говорити повиннi багато й дуже часто. Публiчна особа, щоразу повинна викликати iнтерес у публiки. Епатаж завжди привертає увагу та обговорення публiки". Яким саме буде цей епатаж значення не має, важливо щоб ваша поведiнка набувала резонансу в суспiльствi.

Дивлячись, на поведiнку Анi Лорак та Потапа з Настею, особисто я розумiю, що пропiаритись вирiшили на антиукраiнському грунтi. То беруть участь на концертах до Дня Росiї в Криму, то отримують московськi нагороди в той час , коли вiдбувається окупацiя Украiни " чужими руками". Проте, думаю, що їх це нехвилює. Адже, сутички на концертах привернуть максимум уваги ЗМI, не лише українських але й росiйських й набудуть резонансу в обидвох суспiльствах.

Так й сталось, iнтернет простiр спалахнув суперечками, про них активно заговорили.                                    

Особисто я , не вiрю в будь-якi їхнi виправдання та освiдчення в любовi до України, тому що жоден з цих артистiв не висловив стурбованiсть дiями мiлiцiї щодо протестувальникiв. Натомiсть вдають , що нiчого не сталось.

Ніна ТИМКІВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини