MENU

5 причин, чому Україна не може відмовитися від гуманітарної допомоги

3330 9

Україна не може відмовлятись від гуманітарної допомоги Луганську з таких причин:

1. Гуманітарна допомога справді потрібна. Через сепаратистів у Луганську немає світла, води, продуктів, починається голод і хвороби через антисанітарію. Крім бойовиків там добра сотня тисяч громадян України, які не змогли виїхати через вік, хворобу або з інших причин. Якщо ми кинемо їх напризволяще – винуваті будуть вже не бойовики, а ті, хто не пустив допомоги;

2. Путін міг передати гуманітарку через ті ж самі дірки в кордоні, через які в Луганськ регулярно надходять його танки, боєприпаси й пальне для сепаратистів. Натомість він обрав публічний жест, який розрахований на міжнародну реакцію. Не виключено, розрахунок на те, що Київ відмовиться і тоді російська пропаганда буде розповідати про "хунту", яка прирекла луганчан на голодну смерть, а бойовики кинуться ділитися з ними хлібом на очах у російських тележурналістів.

3. Допомога йде не лише від Росії, але й від України та ЄС. Однак для того, щоб її пропустили в Луганськ бойовики і не розстріляли на підході гарантією є російський вантаж.

4. "Троянського коня" не буде – на кордоні є сканери, вантаж також можна перевірити вручну. Для того, щоб напасти на Україну Путіну достатньо віддати наказ 45 000 військ біля наших кордонів. Для цього не потрібен гуманітарний вантаж.

5. Істерика "не пропустимо московський гуманітарний конвой" є об'єктивно в інтересах російської пропаганди, яка вже перестала впливати на мешканців Донбасу. Якщо гуманітарку не пропустять – це стане подарунком для кисельових.

Віктор УКОЛОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини