MENU

Путін готує тотальний геноцид дончан - Шкіряк

1990 7

Кремлівський маньяк-психопат продовжує спроби влаштувати тотальний геноцид донечан! Учора, російські терористи, члени організованої терористичної банди ДНР, практично знищили одну з фільтрувально-насосних станцій Донецька.

Наслідком цього цинічного теракту, стало фактичне припиненння постачання води у кілька районів міста. Зокрема, у Кіровський та Ленінський райони міста. Насправді, ці нелюдські злочини, є ланкою одного путніського "ланцюга", що має на меті цілковите знищенняінфраструктури Донбасу. Потвори!

Наслідки, можуть бути надзвичайно важкими. Мова про екологічну та санітарно-епідеміологічну складову. Не секрет, що за наказами з Кремля, російські терористи планомірно знищують об,єкти життє забеспечення на Донбасі. Все це робиться виключно з брудною провокаційною метою.

Для того, щоб і надалі поглиблювати протистояння, сіяти страх, хаос, паніку серед місцевого населення та провокувати гуманітарну катасрофу в регіоні. Не вийде! Сили АТО, невдовзі, будуть готові до заключної стадії операцій зі звільнення Донецька, Луганська та інших населених пунктів.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини