MENU

Анатомія Нацгвардії та статус «Правого сектора». ДОКУМЕНТ

5296 14

Взагалі розраховував написати щодо цього документу окремий текст. Але з огляду на інсінуації, які виникли навколо "Правого сектору" і його правого статусу на фронті, вирішив оприлюднити його зараз.

Отже це відповідь на мій запит, отриманий від керівництва Національної гвардії ще місяць тому. В ньому я запитувався щодо кількісного складу Нацгврадї, а також уточнював інформацію щодо існування Правого сектору в складі підрозділів, що беруть участь у АТО.

Викладаю його без купюр. В документі є вся інформація щодо підрозділів Нацгвардії, їх кількості,а також правова база створення добровольчих батальйонів.

Одразу хочу зазначити, що на момент отримання цього запиту публічно не було відомо про створення Добровольчого Українського корпусу "Правий сектор".

Крім того, мені не було відомо про намагання Дмитра Яроша та його соратників отримати офіційний статус. З огляду на це я вже направив керівництву МВС України та Національної гвардії інформаційні запити щодо причини зволікання з реєстрацією цього підрозділу. Окрім того я направив відповідний запит до СБУ, адже наскільки мені відомо з паном Наливайченко була домовленість про створення на базі Правого сектору спецбатальйону Служби безпеки України.

Відповідь розраховую отримати, згідно закону про доступ до публічної інформації, до кінця тижня. Обіцяю викласти якомога швидше.


Мустафа НАЙЕМ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини