MENU

Біженці з Донецька впевнені, що вже за кілька днів місто звільнять - Бригинець

1672 0

Спілкувався сьогодні з переселенцями , які рухаються у переповнених автівках по зеленому коридору «Донецьк-Артемівськ-Слов’янськ». У них відчуття, що ось-ось почнеться штурм Донецька, тому і виїжджають, щоб не потрапити під кулі. Вони не збираються їхати далеко і облаштовуватися на новому місці, не збираються шукати роботу і планувати своє життя на інших територіях. Вони впевнені, що вже за кілька днів Донецьк звільнять. 

На чому базуються такі прогнози? На настроях сепаратистів, які відчувають, що їм ось-ось доведеться тікати. Ця емоція банд, які контролюють місто, передається людям, от вони і тікають. Не від того, що в місті не можливо жити, а від того, що у найближчий час буде небезпека для їхнього життя, як вони думають. 

Якщо стільки людей чекає швидких і потужних дій української армії у Донецьку, а терористи готові відступати, то можна чекати звільнення Донецька в найближчі дні. Тим паче, що самі жителі Донецька визнають, що міські партизани діють дедалі активніше, а дислокація сепаратистів не є таємницею для українських силовиків. 

Так хочеться у звільнений Донецьк.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини