MENU

Коли українці займуться енергозбереженням

1060 5

Розкажу я Вам про те, як українці займаються енергозбереженням. Бо точно так само це відбувається як я катаюсь на велосипеді. От почитайте.

Як я купив велошолом

Я півтора місяці їздив на велосипеді, обіцяючи собі і розказуючи знайомим, що за тиждень-другий куплю собі каску. Так продовжувалось рівно до того моменту, коли я жорстоко наї**увся, їдучи по Оболонській набережній. Через пів години в мене був шолом.

Шукаю велоокуляри

Сьогодні я закапую очі 2ма різними краплями - бо мені на швидкості в око втрапила якась комаха. Добре, що воно було невелике - як комар. Не хочу думати, що було б якби воно було б розміром із коника-стрибунця. Тепер я шукаю собі окуляри. Бо то вантажівка в очі піску сипне, то камінчик в обличчя скочить, то комаха залетить.

Шукаю наколінники і налікотники

Зараз я ходжу в штанах, хоч і жарко. Причина проста - на днях на вулиці електриків я не розрахував, що колія залізнична врівень із дорогою була мокра. Після того як я люто загримів, я зрозумів, що Господь мене зберіг - мені пощастило, що в моїй смузі на вул. Електриків не їхало жодне авто. Тепер я вибираю собі налікотники і наколінники

ДЕ Ж ТУТ ЕНЕРГООЩАДНІСТЬ?

Українці почнуть реально економити енергію тільки із наступного сезону. Коли вони добряче померзнуть цієї зими. Бо вони поводяться точно так само ірраціонально як і я - нехтуючи своєю безпекою, енрегетичною в тому числі.

Andrij Zinchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини