MENU

За добу війська знищили близько 300 бойовиків

2886 5

Зона АТО. За останню добу, на різних ділянках фронту, сили АТО знищили до 300 російських бойовиків, значну кількість бронетехніки та артилерійські установки ворога. Зокрема, під час боїв в Іловайську, бійцями "Донбасу" та "Кривбасу", знищено близько сотні найманців. Позиції утримуються, протистояння тривають. 

Крім того, ЗСУ точними вогневими ударами, знищили 2 БМ-21 "Град" і понад десяток терористів на стадіоні Комісарівка. До 40 терористів знищено в результаті влучного удару по складу боєприпасів НЗФ у м.Харцьзьк. Попередньо, таку ж кількість бойовиків, 3 БМП та 1 танк, знищено в наслідку враження КП тактичної групи російських найманців.

Крім того, 5 танків, 6 ББМ, 1 БМ-21 "Град", 1 гаубіцю та до 100 терористів, знищено під час точного удару по колоні бойовиків під Оленівкою. Пізніше, під часу бою, там знищено ще 2 танки і 1 БМД бандитів. 

Наразі, російські терористичні війська активізувалися і продовжують контратакувати позиції сил АТО на кількох напрямках. Підрозділи Нацгвардіі, МВС та ЗСУ відбивають усі напади терористів. Тривають позиційні протистояння. 

Російська артилерія не припиняє масовані обстріли території України з боку РФ. В районі населених пунктів Щербак-Новоазовськ, здійснено чергову спробу прориву колони російських військових. Силами прикордонних військ, бійців Нацгвардіі та ЗСУ, колону агресора зупинено. Наші прикордонники продовжують виконувати обов'язок, здійснюють охорону Державного кордону і тримають оборону. Триває бій. 

За наказом путіна, нас щодня атакують регулярні війська РФ, розбавлені рашистськими найманцями-відморозками. Втім, попри все, ми вистоїмо і переможемо!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини