MENU

Комбати вимагають вибачень від Кличка

4725 15

Командири батальйонів, сотники та рядові бійці відреагували на образливе ставлення Мера Києва Віталія Кличка до бійців АТО.

“Образивши Мосійчука, який не раз ризикував життям в бою за Україну, Ви образили кожного з нас. Ми вимагаємо Вашого публічного вибачення перед Ігорем Мосійчуком за некоректну і відверто образливу репліку. Сподіваємось на Вашу совість і порядність. А також на швидку зустріч із Вами на фронті, куди, ми певні, Ви завітаєте найближчим часом, щоб підтримати нас” – заявили комбати.


“Звісно Ви, Віталію Володимировичу, не знаєте що Мосійчук бере участь в АТО, оскільки не долучались до сприяння нашій спільній військовій справі, проте якби долучались, то знали б наступне.

 

Ігор Мосійчук від самого початку російської агресії, не просто активно сприяв учасникам АТО, а і сам брав участь в військових операціях на Сході країни. Розбудова добровольчого батальйону "Азов", поїздки в зону проведення АТО, особисті відвідини і тісне спілкування з бійцями добровольчих батальйонів й ЗСУ, участь в бойових діях, заснування і керівництво "Центром допомоги учасникам АТО", матеріально-технічна підтримка військових, організація лікування і опіка пораненими - всьому цьому Ігор Мосійчук щоденно присвячує своє життя на протязі останніх півроку. Завдяки таким людям, як він, ми відчуваємо підтримку і тил” – заявляють бійці.

 

 

Нагадаємо, що на засіданні Київради стався інцидент, коли Віталій Кличко поставив під сумнів репутацію Ігоря Мосійчука, через те що останній вимагав зняття з розгляду земельних питань, які не були належно оформлені.

novosti-o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини