MENU

Спільна заява командирів добровольчих батальйонів. ВІДЕО

3699 3

Ми, бійці та командири добровольчих батальйонів та підрозділів, що були створені та несуть службу у МВС України та Національній Гвардії України, вірні присязі народу України та готові виконувати бойові задачі по захисту територіальної цілісності Батьківщини від терористичної загрози.

Ми принципово заявляємо про свою готовність виконувати накази Президента України - Верховного Головнокомандуючого Збройних сил України, Міністра внутрішніх справ та наших командирів.

Ми рішуче спростовуємо інформацію про участь добровольчих батальйонів у створенні так званого «Об’єднаного штабу батальйонів», який нібито сформований з командирів наших підрозділів.

Ми вважаємо, що пану Семенченко необхідно зайнятися реальною роботою щодо забезпечення боєздатності наших підрозділів в якості народного депутата і припинити свої щоденні популістські та ПІАРзаяви.

Ми звертаємося до кожного українця - і до цивільних, і до тих, хто несе військову службу: сьогодні наше головне завдання - згуртованість, твердість духу і віра в нашу перемогу!

Слава Україні !

За дорученням командирів добровольчих батальйонів та підрозділів МВС та Національної Гвардії України: батальйон «Вінниця», рота «Вінниця - 2» (Вінниця), рота «Світязь» (Волинь), полк «Дніпро-1», батальйон «Артемівськ», батальйон «Січеслав», батальйон «Кривбас» (Дніпропетровськ), батальйон «Скіф» (Запоріжжя), батальйон «Івано-Франківськ» (Івано-Франківськ), батальйон «Київщина», батальйон «Миротворець», батальйон «Гарпун», батальйон «Київ-1», батальйон «Київ-2», батальйон «Золоті Ворота», батальйон «Січ» (Київ), батальйон «Кіровоград» (Кіровоград), батальйон «Луганськ-1», рота «Торнадо» (Луганськ), батальйон «Львів» (Львів), батальйон «Миколаїв» (Миколаїв), батальйон «Шторм», рота «Болград» (Одеса), батальйон «Полтава», рота «Кременчук», рота «Мирний» (Полтава), рота «Суми», батальйон «Тернопіль» (Тернопіль), батальйон «Слобожанщина», батальйон «Харків-1», рота «Харків-2», рота «Східний Корпус» (Харків), батальйон «Херсон» (Херсон), рота «Богдан» (Хмельницький), батальйон «Чернігів» (Чернігів), батальйон оперативного призначення НГУ ім. Кульчицького, полк спецпризначення НГУ «Азов»

Фацевич Олександр
Командир батальйону спецпризначення МВС України «Світязь»
Пицків Роман
Командир батальйону спецпризначення МВС України «Чернігів»
Лісничук Вадим
В.о. командира батальйону спецпризначення МВС України «Київ-1»
Проволовський Володимир
Командир батальйону спецпризначення МВС України «Золоті ворота»
Чаплинський Андрій
Командир батальйону спецпризначення МВС України «Кіровоград»
Григорьєв Сергій
Заступник командира батальйону спецпризначення МВС України «Кременчук»
Ковальчук Михайло
Т.в.о. командира батальйону спецпризначення МВС України «Січ»
Віктор Толочко
Командир батальйону оперативного призначення НГУ ім.Кульчицького

Карл ВОЛОХ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини