MENU

Ми вітаємо сестру Україну, за асоційоване членство якої проголосував Європарламент - литовський політик

906 1

Ось яке звернення до українців в зв’язку з подіями сьогодення надіслав Литовський політик, державний і громадський діяч, Перший голова Парламенту незалежної Литви після відокремлення її від СРСР Вітаутас Ландсберґіс. Читайте.

Путінською Росією відкидається право України бути українською і європейською. Тільки в тому разі, якщо бос дозволить! А чи в 2015 році вже дозволить? Швидше за все, сподівається до тих пір знищити Україну зсередини і зовні. Не дозвольте Кремлю влізти в середину України, брати українці. Путіну не дозвольте захопити Майдан, може навіть і так скажу.

Тепер, коли задимлюють очі - зрозуміло, і Янукович хотів протягнути до 2015 - це фальсифікує змістовні речі.

Кремль хотів щоб до 2015 існувала беркутівська Україна, Україна Януковича і за той час мав сподівання, що зникне саме розуміння слова свободи.

Українці вирішили по-іншому: не дозволимо вбивати і обманювати себе!

Тоді шеф вкрав сотні мільярдів і втік до свого справжнього шефа поділився грошиками. Необхідно, щоб він не зміг повенутися ані в 2015 році, ані в 2025 році. Ніколи не будемо братами вбивць, сказали українці. Але й ви, брати росіяни, звільниться від убивць, які надсилають до сусідів псів війни.

Це пропонував заснований 25 років тому Литовський Саюдіс. І сьогодні ми вітаємо сестру Україну, за асоційоване членство якої проголосував сьогодні Європарламент. Україна сьогодні стала членом європейської родини, поки що як кузина. Але вже рідна, своя, не стороння. 

Старий Господар (колишній вже?) більше не зможе заперечувати, але до буде намагатися мститися. Україну він збирається перетворити на землю, де царюватиме невблаганна, міцна і смертельна кровотечя. Що ж брати? Вони самі зарезервували резервістів на п'ятнадцятимісячний період, за яким маячить тінь третього переговірника з ножем в руці.

Віктор ЧЕРНИШУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини