MENU

Рада провалила пакет реформ, які могли б суттєво спростити життя українців

2181 0

Друзі, сьогодні Верховна Рада провалила пакет економічних реформ, який складався з нової редакції податкових змін, радикально нової системи оподаткування єдиним соціальним внеском та змін до Бюджетного кодексу.

Серед змін, які запропонував уряд , - скорочення кількості податків з 22 до 9, приведення податку на прибуток до європейського стандарту; зменшення з 41% до 15% єдиного соціального внеску з заробітної плати, вищої за дві мінімальні зарплати.

Щодо малого та середнього бізнесу - кожен, хто отримує доходи до 20 мільйонів гривень протягом року, мав повністю звільнитися від всіх видів перевірок на 2 роки, а також вдвічі скоротитися ставка єдиного податку на малий бізнес.

Окрім того, у рамках пакету економічних реформ уряд пропонує провести місцеву бюджетну децентралізацію, яка дасть можливість територіям краще працювати і більше заробляти.

Всі ці зміни суттєво спростили б життя українців.

І у такій ситуації – фактично на ділі довівши своє небажання та неспроможність приймати вкрай необхідні реформи – політикани ще й звинувачують уряд у відсутності реформ.

Ця ситуація вкотре доводить, що нинішній склад Верховної Ради вичерпав себе.

Павло ПЕТРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини