MENU

Ратифікація продемонструвала, що Революція гідності не була марною

877 2

У кожної держави є такі події, які назавжди викарбовуються в історії країни, їхні дати пам`ятають протягом десятиліть, віків. Такі події назавжди змінюють хід історії та світогляд громадян...

16 вересня – історична дата для України, цей день вже увійшов в історію. І справа не тільки, навіть не стільки в тому, що було ратифіковано, іншими словами – надано юридичну силу, Угоді про асоціацію, що наша країна повернулася до історичних коренів, що ми обрали демократичний вектор розвітку....

Це надзвичайно важливо, але є дещо, що є набагато більш істотним – влада дотрималася свого слова!!! Представники нинішньої влади, які пліч-о-пліч з тисячами українців виборювали на Майдані право на європейське майбутнє, після того, як зайняли найвищі посади, виконали обіцянки.

Це вкрай принциповий момент. Це доводить, що неможна усіх рівняти під одну гребінку, і ця влада не така, як минула, коли точка зору громадян, їхні потреби, бажання ігнорувалися як такі, яких просто не існує.

Сьогоднішня ратифікація продемонструвала, що Революція гідності не була марною, що Небесна сотня загинула не за комфортне життя купки можновладців, а за європейське гідне майбутнє нашої держави!

Зрозуміло, що попереду ще дуже багато питань, складностей, які нам доведеться вирішувати, але головне, що з обраного шляху Україна все-таки не звернула!

Слава Україні!

Героям Слава!

Ірина ЄФРЕМОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини