MENU

Перефарбовані регіонали знову ловлять виборця на стабільність

2149 0

Регіонали перемасковуються.

У Києві з'являється реклама Опозиційнійного блоку. Політтехнологи використовують той же колір, і апеляцію до того ж відчуття: стабільності.

Богато людей таки проголосують за партії, які обіцяють мир і стабільність, так і не зрозумівши що вони обирають таки обирають: зміни чи стабільність? Багато людей так можуть і не захотіти дізнатись, що у списках ніби нових брендів ті, хто на(з)робив для них вже все, що міг.

Скільки таких буде в Україні 2014?

Як повідомляє УП, у першій десятці опозиційного блоку глава Фонду "Українська перспектива" Олександр Вілкул, екс-голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, президент Всеукраїнського єврейського конгресу, глава партії ВО "Центр" Вадим Рабинович, голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін, екс-гендиректор "Азовсталі "Олексій Білий, народний депутат Нестор Шуфрич, лідер партії "Україна - Вперед!" Наталя Королевська, голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва, перший замглави національного комітету Партії розвитку України Микола Скорик.

Всі регіонали вийшли з ПР, щоб юридично увійти до списку ОБ. Правда, Колеснікова і ще кількох вирішили не включати, щоб не псувати і так важку карму блоку.

Maidan Press Center


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини