MENU

Перші враження від прес-конференції Порошенка 25 вересня

4815 2

Перші враження від прес-конференції Президента 25 вересня.

 

Згадуються попередні презентації реформ Ющенка і реформ Януковича. Кількість реформ Порошенко у порівнянні з їхніми реформами збільшилася, час на їх реалізацію зменшився. Мета лишилася така ж - вступ у ЄС.

 

Взагалі тексту "Страгегії-2020" знайти не вдалося. Розробником Стратегії названий "мозковий центр реформ в Адміністрації Президента" - хто такі, хотілось би дізнатися. А виконання реформ покладено на Уряд, з якого за виконання реформ Президент і має спитати. Водночас серед 60-ти реформ та спеціальних програм, запропонованих у Стратегії, конституційна реформа взагалі не згадується.Таке враження, що про неї просто забули.

 

Закон про люстрацію, підписаний Головою ВР сьогодні, Президент скоріше за все підпише, але думати збирається весь термін (15 днів). Реформа армії та ВПК означена як реформа системи безпеки та оборони, це не одне і те ж. Озвучена Президентом коротка версія "Стратегії-2020" це документ, подібні до якого приймалися і раніше. За відсутності системи стратегування в країні реалізація такої Стратегії можлива лише за умов тиску громадськості.

Сергей ДАЦЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини