MENU

36-летняя член-корреспондент и телецензор Наташа с Первого национального. Чьих будете?

4134 3

Засильем разной бездари на телеканале «Первый национальный» (НТКУ) сейчас никого не удивишь. После того как там появился Егорка Бенкендорф и без того убогая творческая среда украинской «Первой кнопки» стала убогой вдвойне. Вдвойне, потому что деньжищ из госбюджета, т.е. из наших с Вами карманов, уважаемый читатель, эта махина стала вытягивать вообще не меряно. Не понятно откуда взявшимся на телевидение чьим-то племянницам, мамам, папам и, понятное дело, любовницам стали банально приплачивать за облизывание срамных мест режима Режима. Бесчеловечного, пошлого, грубого диктаторского режима Януковича, которого даже по имени называть не хочется, не то что по ХАМилии.

Его Святость на телеэфиры к бенкендорфам не ходят, вместо него туда командируют разных там табачников, луцких, литвинов, мельников и прочее оккупационное отребье, что по правде говоря после Победы будет бежать с Украины дальше чем видеть. Чтобы не сесть на «пожизненно».

Первонство в пропагандисткой вони на Первом национальном по праву принадлежит автору и ведущей псевдосоциального ток-шоу «Досвід» (укр. «Опыт») Наталье Семенченко. Она отличается особой «объективностью», «нейтральностью», а также умением предоставлять равные возможности для представителей разных точек зрения по обсуждаемым на первом государственном (!) телеканале вопросам.

Не будем о личных качествах Семенченко. Например, о том, как она буквально выжила с работы Наталью Розинскую, после того как та стала открыто заявлять о своей оппозиционности («меня попросили», - опуская голову комментирует историю с Розинской пани Семенченко).

Поговорим об уровне профессионализма 36-летней Семенченко Натальи Витальевны, успевшей уже стать доктором наук и членом-корреспондентом Украинской академии наук. Здесь нужно сделать поправку и уточнить: Украинская академия наук, это не настоящая Академия наук, т.е. Национальная академия наук (НАН) Украины во главе с Борисом Патоном, а шарашкина контора для могучих кошельками «папиков» и находящихся в их распоряжении не обременённых интеллектом «наташ».

«Опубликовала более 100 научных работ по экономике, 5 монографий и три публицистические книги. Выпускница НТУУ «КПИ» и, на сегодняшний день, доцент кафедры теоретической и прикладной экономики факультета менеджмента и маркетинга», - пишет Сенченко на своём личном блоге.

Если кто не в курсе, объясняем: такой науки «менеджмент» нет.

Преподаватели менеджмента, желающие получать дополнительное жалование за собственную учёность, которым необходимо в таком случае стать кандидатом или доктором наук, идут как правило на «экономику». Что из этого может выйти, прекрасно видно на примере мадам Семенченко.

В 2005 году она защищает кандидатскую диссертацию на тему: «Стратегия формирования надежности сбытовых структур».

«Этой работой Наталия впервые вводит и обосновывает понятие «надёжность» в экономике (до этого использовалось лишь в техническом направлении)», - информирует Википедия. Опаньки, а вы и не знали-то пойди! Мировое открытие, да снизойдёт на нас Покращення!

В 35 лет будущая телезвезда Администрации президента становится «членом-корреспондентом» УАН. «Лавринович помог», - любят говорить коллеги Семенченко по КПИ.

Теперь надо отрабатывать. Чтобы не было претензий со стороны работодателя.



Фрагмент программы «Досвід» (укр. «Опыт») за 30 августа 2012 года. Семенченко цинично закрывает рот Андрею Илльенко (ВО «Свобода»), вступившего в диспут с Литвином

Іллєнко: Можна питання до пана Литвина? От ви сказали, що ідеєю, яка має бути в основі розвитку нашої держави – це ідея збереження українського народу. От не можу не задати запитання: а закон про мови, який Ви підписали, який знищує українську мову, це є збереження українського народу? Ви як історик, ви напевно знаєте, скільки було заборон української мови. І чи Ви усвідомили, що Ваше ім`я тепер в одному ряду з Валуєвим, тепер в одному ряду з тими, хто знищував українську мову. І як Вас, людину яка виросла...

Семенченко: Пане Андрію! Це політичне питання

Іллєнко: ...в житомирському селі. Як Ви тепер приїзжаєте в це село, і дивитися в очі цим людям

Семенченко: Пане Андрію!

Іллєнко: ...в яких Ви забрали право на українську мову, після того як знищувалася українська мова. Це питання стосується і освіти, і нашої...

Семенченко: Якщо Ви не будете чути мене, е-е-е. Ну, я не зможу

Литвин: Я відповім Вам на це запитання, шановний колего. Я не народився з срібною ложкою в роті, як деякі молоід люди, які абсолютно не знають життя.

Іллєнко: Пане...

Литвин: ...і я знаю...

Іллєнко: Пане Володимире, відповідайте по темі. Давайте не переходити на особистості.

Семенченко (знову втручається й кричить на Іллєнко): Пане Андрій!

Литвин: Я відповідаю по темі. Тому я Вам скажу таким чином відносно села і відносно української мови. На превеликий жаль, я повинен Вам сказати, що рішення прийняла Верховна Рада України. Я не сприймав і категорично проти цього.

Іллєнко: Так треба було у відставку іти і не підписувати.

Литвин: Одну хвилинку.

Семенченко (знову кричить на Іллєнко): Пане Андрію!

Іллєнко: А не сидіти на двох стільцях, пане Литвин, і виправдовуватися зараз, що Ви мусили ставити підпис.

Семенченко: Пане Андрій! Я буду змушена вжити радикальних мір.

Іллєнко: Добре. Я...

Семенченко: Давайте я Вам скажу: у нас розмова про реформу освіти зараз.

Іллєнко: Але як Ви можете відділити питання освіти від питання мови.

Семенченко: Я Вам скажу: Ви бачили за Вашого?... Ви знаєте, що до нього вносяться зміни і до цього дня?

Литвин: Відносно, відносно того що я сказав «збереження українського народу». Я у цю тезу укладаю розуміння набагато ширше, ніж Ви про це говорите. Я виходжу з того, що нам треба не допустити вимирання українського народу. Нам треба не допустити деградації культури і життя. Нам не треба допустити того, що людина, яка є громадянином України, не може мати достатньої роботи. Не можна допустити далі того, що людина, яка є громадянином з українським паспортом, до неї ставляться з підозрою, як до потенційного нелегального мігранта, який хоче залишитися на Заході. А щодо... щоб завершити цю тему з проблемою української мови, моя позиція тут проста і однозначна: для того щоб не було спекуляцій, у т.ч. передвиборчих на цій проблемі, треба нам зафіксувати, що на будь-які посади, людина яка йде на державну службу, вона повинна скласти іспит із державної мови і послуговуватись державною...

Іллєнко: А чого ж Ви цього не зробили як голова Верховної Ради?

Семенченко: Пане Андрію, Ви можете дати змогу відповісти («відповіддю» Семенченко, вочевидь, вважає безкінечний монолог представника влади без жодної можливості задавати запитання для опозиції – авт.)

Литвин: Я прошу Вас, слухайте. Ми живемо в демократичному суспульстві, в якому рішення приймає більшість, а не диктує одна людина. У Вас сприйняття голови Верховної Ради як директора колгоспу, або радгоспу, який керує всім. Тому давайте заспокойтесь і вивчіть для початку регламент.

Іллєнко: Пане Володимире...

Семенченко (перебиваючи Іллєнко): Пане Андрію...

Іллєнко: ...І не підписувати цей ганебний закон, який сьогодні збурив всю Україну і поставив на межу розколу.

После это Семенченко больше не предоставляла слово Илльенко. Выступали исключительно «регионалы».

«Іллєнко молодець!А ведуча...курвище дешеве....литвин  та табачьнік овочі янукОвоча.....

Добре що в нас є такі люди як Андрій!», - пишут в комментариях сторонники оппозиции.

 Ярослав СОБАЧНИК ya-sobachnik


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини