MENU

«Регіонал» Москаленко хоче пройти у Верховну Раду, перефарбувавшись у самовисуванця

3419 0

Увага, потрібна #люстрація! Нардеп-регіонал Ярослав Москаленко знову хоче пройти в Раду по «своєму» 96-му округу (місто Вишгород Київської області). Регіонал перефарбувався під самовисуванця, і ви лише почитайте його програму - таке враження, що він разом з нами стояв на Майдані і скидав режим Януковича! 


Ось цитата з програми Ярослава Москаленка на виборах-2014: 


«Шановні земляки! Україна опинилася перед найбільшою загрозою за усю історію Незалежності. Події на Майдані під час Революції Гідності, економічна ситуація в державі, анексія частини української території у Криму, військовий конфлікт на Сході стали шоковою терапією для усіх. 


Позачергові вибори дозволять люструвати і перезавантажити законодавчу гілку влади, яка адекватно реагуватиме на виклики сучасності. 


Я йду до Верховної Ради України, тому що вірю – зміни на краще можливі…»


Справедливості заради, варто сказати, що на початку грудня 2013 року Ярослав Москаленко засудив дії влади і заявив, що за побиття студентів на Майдані несе відповідальність Партія регіонів.


Тим не менш, він не вийшов з ПР до втечі Януковича з держави, і 16 січня разом зі своєю фракцією голосував за диктаторські закони. 


У серпні громадські організації Вишгородщини зверталися до Генерального прокурора та глави МВС з вимогою розслідувати дії Москаленка на посту заступника керівника Київської облдержадміністрації та голови Вишгородської райдержадміністрації, зокрема, розслідувати питання незаконної передачі заповідних земель Межигір’я клану Януковичів. Результату нема.


Зараз Ярослав Москаленко відхрещується від попередньої влади і допомагає армії. Це - шляхетно і заслуговує поваги. Але у раді колишнім регіоналам робити нічого, вже вибачайте. Настали нові часи.


На фото - цитата звернення майбутнього нардепа до виборців від 24 жовтня 2012 року.

Тетяна ВЫСОЦЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини