MENU

У гопоты из власти пропала проблема покупки земли – её просто будут отбирать за долги! - Турчинов

2880 8

Вночі, яку так люблять крадії та гопники, Партія регіонів з третьої спроби проголосувала закон про створення земельного банку. Цей закон не багато, не мало розпочне відбір землі у українців.

Тепер кримінальні олігархи з оточення Януковича не чекатимуть прийняття інших супутніх законопроектів, які вони збираються протягти через деморалізовану Верховну Раду. Навіщо? Тепер є закон за яким можна закладати землю, як і будь-яке інше майно.

Тому тепер у гопоти з влади зникла проблема купівлі землі – її просто відбиратимуть за борги!.. За які? За комунальні, кредитні, «намальовані»…

Регіоналам знадобилося аж три спроби, щоб проголосувати вночі цей закон. Чому? Тому що під час його прийняття, депутатів-регіоналів налічувалось не більше 50 чоловік. Вони просто фізично не встигали оббігти всі 226 кнопок, щоб за 30 секунд проголосувати!

Так само, як вони злочинно сфабрикували прийняття цього закону, так само вони будуть його і реалізовувати… Будуть рейдерськи виганяти людей з їх домівок, з їх землі…

Повторюсь… Але припинити це неподобство можна тільки маючи парламентську більшість, яка зупинить цю вакханалію та скасує всі їх фальшиві закони!

 

 

 Олександр ТУРЧИНОВ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини