MENU

Чернігівщина зустріла воїнів-героїв АТО. ФОТОРЕПОРТАЖ

3209 0

Сьогодні, 1 жовтня, у Чернігові урочисто зустріли воїнів 41 батальйону територіальної оборони, які прибули з зони проведення АТО. Впродовж чотирьох місяців військовослужбовці цього підрозділу виконували бойові завдання на сході України. Понад два місяці знаходилися в бойовому контакті з незаконними збройними формуваннями в одній з найгарячіших точок АТО поблизу населеного пункту Дебальцеве, що на Донеччині.

На залізничну станцію “Чернігів-Північний” особовий склад батальйону прибув зі штатною зброєю та технікою. Бійців урочисто зустріли сотні чернігівців. Мешканці обласного центру, рідні та близькі бійців скандували гасла “Героям нашим слава!”, “Дякуємо за відвагу!”, “Ви, бійці славетної землі!”, “Вами пишається Україна!”. Крім цього, за народним звичаєм та в знак пошани до українських захисників, дівчата у народному вбранні вручили їм хліб і сіль.

Зустрічаючи воїнів, начальник Чернігівського гарнізону-обласний військовий комісар полковник Костянтин Нікулін зазначив, що особовий склад батальйону успішно виконав поставлені завдання. Підрозділ відновлюватиме свою боєздатність, особовий склад матиме можливість відпочити у відпустках, а після цього продовжить військову службу.

– Під час виконання бойових завдань підрозділ втратив чотирьох воїнів-героїв, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність України. Пам'ять, про їх героїчні та мужні вчинки вічно житиме в наших серцях, – наголосив полковник Костянтин Нікулін.

Після урочистої зустрічі військовослужбовці батальйону розвантажили військову техніку та здійснили марш до місця постійної дислокації у визначений район.

Міністерство оборони України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини