MENU

Україна відновлює школу підготовки командирів. ФОТО

2579 0

Сьогодні був в Національному університеті оборони України, де завершується відновлення Центру імітаційного модулювання бойових дій, який було фактично знищено попереднім режимом за особистої участі пана Портнова, коли центральний корпус Університету було передано Апеляційному суду міста Києва.

Центр імітаційного модулювання дозволяє проводити підготовку командирів всіх рівнів та є фактично автоматизованою системою управління військами(battlefield management system). За допомогою цього імітатора можливо відтворити наземні, повітряні і морські операції, антитерористичні операції, заходи тилового та матеріально-технічного забезпечення (логістики), тобто дії будь-яких сил і засобів від одиночного бійця до цілого армійського корпусу.
Найближчим часом відбудеться публічне відкриття відновленого центру, на якому можна було б провести змагання в плануванні та управлінні операціями між офіцерами Збройних Сил та командирами добровольчих підрозділів.

Було б добре, якби центральний корпус унівеситету оборони також було повернуто назад. Для цього потрібна лише добра воля голови уряду.

Олександр ДАНИЛЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини