MENU

Чому НАТО та ЄС відмовляють у наданні військової допомоги Україні?

8377 4

Зовсім не через слабодухість і не через побоювання Росії. Петру Порошенку аплодували в Брюсселі, Оттаві... Аплодували у Вашингтоні, а от допомогти зброєю відмовились. Мої припущення підвердились. Аплодували не Порошенку - аплодували гарно, картинно продекламованим промовам. Проте цивілізований і разом з тим прагматичний світ вірить справам лідерів, їх здібностям, діловим якостям... а не гарним словам та промовам. На жаль, нам вчергове не поталанило. Але нам дано ще один шанс - 26 жовтня. В цьому контексті досить чітко й зрозуміло висловився президент Польщі Броніслав Коморовський: "Немає ніякого ембарго на продаж зброї Україні, як і на продаж зброї в багато інших держав світу. Проблема не в цьому (не в постачанні зброї), а в тому, щоб ефективно допомогти Україні. Поставка зброї в Україну наразі нічого не вирішить", - зазначив президент Польщі.

"Пройдуть вибори 26 жовтня в Україні, сподіваюся, що вони приведуть до зміцнення нової влади. Сподіваюся, що з'явиться і новий сильний уряд, який буде нести відповідальність за майбутнє країни", - пояснив Коморовський.

(Як на мене, натяк дуже прозозорий. Мова про Порошенка не йде. Натяк на те що Порошенко - безвiдповiдальний i йому вiри нема).

На його думку, українці повинні самі провести необхідні в країні глибокі й важкі реформи, які й будуть гарантувати стабільність в країні.

Rostyslav Demchuk


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини