MENU

Автомайдан зранку «зламався» під Генпрокуратурою. ФОТОРЕПОРТАЖ

2455 0

Минуло 7 місяців з того моменту, як були відкриті кримінальні впровадження щодо працівників ДАІ, які фальсифікували справи проти автомайданівців минулої зими.

Масштаби цієї справи вражають: під час Майдану на наших активістів було складено більше 1000(!) рапортів, 500 протоколів передано до суду, понад 200 осіб було позбавлено водійських прав, більше 60 працівників ДАІ та 100 суддів було задіяно у цій схемі, а також десятки працівників прокуратури, які не бачили жодних порушень у діях ДАІ.

А також побиття активістів на Щорса та Кріпосному провулку 23 січня, незаконний збір інформації про нас, докази чому ми ж і знайшли в Межигір'ї, коли буквально виловили з Дніпра сотні листів з нашими фотографіями та особистими даними.

Який же результат розслідування за 7 місяців після "перемоги" Майдану? ЖОДНОГО покараного злочинця, 51 справа проти працівників ДАІ ЗАКРИТА за часів Яреми ЗА ВІДСУТНОСТІ СКЛАДУ ЗЛОЧИНУ!

Через годину(!) після початку акції до нас нарешті вийшов представник прокуратури, робота якого приймати звернення. Ми ж вимагаємо зустрічі з посадовцем, який зможе нам дати відповідь на питання, чому за 7 місяців ЖОДНОГО злочинця не покарано. Нам пропонують у складі декількох людей зайти до них у кабінети та "поговорити". Ми ж вимагаємо, щоб чиновники вийшли на вулицю, до громадськості, завдяки якій Ярема & Ко і стали владою!

UPD. Під Генпрокуратуру підвезли "люстратор", почалися сутички з міліцією, яка намагалася нам завадити його встановити. Чекаємо далі на Ярему.

Вже майже дві години Автомайдан пікетує генпрокуратуру. Наший представник пішов до них на переговори. Якщо зараз з ГПУ до нас не вийде на вулицю Ярема чи його зам пояснити бездіяльність прокуратури, в такому випадку ми поїдемо в п'ятницю до нього додому! 

Віталій УМАНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини