MENU

На броньовику Януковича-молодшого тепер їздить генерал Юрій Думанський. ФОТО

11325 3

Якось в березні зняв я історійку про сумну долю машин з кортежу Януковича і його уюбленого синулі Віктора Вікторовича.

Тоді чи не найбільше вразив броньовик Віті молодшого "Knight XV" за півмільйона доларів. Щоб ви розуміли про якого монстра йдеться, ось кілька характеристик: броня, яка витримує атаку з ручного гранатомета та чергу з АК-47, звичайні та інфрачервоні камери, система захисту від вибухів, кисневі набори, шини, що не вдається пробити, 64-міліметрове скло і навіть бортові самописці, як у літаках. Загалом, машинка - справжня фортеця на колесах. Цяцька достойна українского кронпринца. В порівнянні з нею, джип "Тигр", який Жириновський подарував сепаратистам - гнилий "запорожець". За бажання на Knight XV можна наскрізь проїхати всю територію підконтрольну бойовикам і відбутись незначними подряпинами.

Отак виглядає цивільний Knight XV:

Ну, поговорили ми про це чудо канадського автопрому, познімали та й поїхали далі. Війні, всі діла. Не було ані часу, ані бажання відслідковувати подальшу долю суперкара. І як же ж широко відвисла моя щелепа, коли я побачив цього красеня в новенькому камуфляжі під Дебальцево. Так, так на самісінській передовій зони АТО. Що, як, звідки, коли, куди? На всі ці питання, рядові військові, звісно, відповідей не дали, та й навряд чи знали. Але хто на ній зараз розсікає довідатись таки вдалось.

Тепер броньовик не чорний, а "перевдягнений" у військове:

Після Януковича машинка возить генерал-лейтенанта Юрія Думанського, який після розстрілу Майдану подав у відставку, а тепер, судячи з усього повернувся на посаду заступника начальника Генштабу. Зокрема, в день, коли я зробив ці фото, генерал брав участь в обміні Єгора Воробйова. Їздив особисто на територію сепаратистів. Отака історія. З одного боку, навряд людина на його посаді повинна кататись передовою на "Ланосі", але чи це найкраще застосування для машини за півмільйона доларів, я, особисто, не впевнений. Та й цікавить механізм передачі машини для потреб генерала. І чим, наприклад, Думанського не влаштовує вітчизняний броньовик "Кугуар", чи, там, Дозор-Б, які так помпезно презентували?

Всередині розкішне шкіряне оздоблення:

Фірмове "K" на емблемі машини тепер виглядає трохи більш патріотично):

Левко СТЕК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини